flying Flying With Baby Latest

Opas lentokonebassinetin varaamiseen ja käyttämiseen

lentokone bassinetti, lentokone bassinetti, jolla lentoyhtiöillä on bassoineitä vauvoille

Contents

kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lentokonebassinetin varaamisesta ja käytöstä

lentokone bassinetti kuulostaa ihanteelliselta pitkille lennoille, mutta tiedämme, että sinulla on kysymyksiä… [19659004] Ovatko lentokonebassot turvallisia?

 • Maksavatko lentokone bassineet ylimääräisiä?
 • Kuinka varaat lentokoneen bassinetit?
 • Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat lastenallaskorit?
 • Vastaamme alla oleviin kysymyksiin (ja muihin!) . Vieritä sitten alaspäin saadaksesi täydellisen luettelon siitä, mitkä lentoyhtiöt tarjoavat bassoineja pikkulapsille lentokoneissaan ja heidän politiikkansa.

   lentokonebassinetti, lentokonebassinetti, garuda indonesia bassinet, millä lentoyhtiöillä on bassinets vastasyntyneille.

  Kuva: Garuda Indonesia ] Mikä on lentokoneen bassinetti?

  Lentokoneen bassinetti on irrotettava pinnasänky, jota on joskus saatavana kannettavan lapsen kanssa lentäville. Lentokoneen basso-asemat on asetettu laipioistuimille, ja ne on varattava etukäteen. Eri lentoyhtiöillä on erilaiset käytännöt varausten ja / tai bassojen käytön suhteen (katso alla). Useimmat ehdottavat kuitenkin, että ne on tarkoitettu kuuden kuukauden ikäisille tai nuoremmille vauvoille, joiden painoraja on alle 20 kiloa, ja niitä voidaan käyttää vain vauvoille, jotka eivät vielä pysty istumaan pystyasennossa avustamatta.

  Onko se turvallista käyttää lentokonebassinettiä?

  Ilman epäilystäkään vauvan turvallisin paikka istua lentokoneessa on heidän omalla istuimellaan, FAA: n hyväksymässä turvaistuimessa. Mutta tämä ei ole lakisääteinen vaatimus. Useimmissa lentoyhtiöissä alle 24 kuukauden ikäisten lasten sallitaan lentää ilmaiseksi tai pientä palvelumaksua vastaan, jos he lentävät sylilapsilapsena.

  Vauvan pitäminen sylissäsi pitkälle lennolle voi varmasti tulla väsyttäväksi. Lentäminen vastasyntyneen tai nuoren vastasyntyneen kanssa on niin stressaavaa kuin on, joten tilan, jossa vauva (ja kätesi!) Voi levätä, pitäminen on ehdottomasti tervetullutta.

  Turvalaitteet lentokoneiden bassoineissa…

  Suurin osa bassoineista tekee ei saa olla turvalaitteita tarranauhan ulkopuolella. Se on tärkein syy siihen, ettei heitä suositella vanhemmille vauvoille, jotka voivat istua tai vedä ylös. Nousun, taksin, laskun ja turbulenssin aikana, kun turvavyön merkki on kytketty päälle, joudut poistamaan vauvan bassinetista ja pitämään häntä käsissä. Useimmat suosittelevat, että vauvan jalat ovat käytävää kohti, luultavasti lentoemäntät näkevät vauvan kasvot ohittaessaan ja estävät vauvan pään kolhiutumisen, jos joku kompastuu käytävälle.

  Tämän jälkeen suurin osa Internetin kuvista näyttää hymyillen. vauvat, jotka istuvat bassoneissa tai erilaisissa käsissä ja jaloissa. On selvää, että kaikki lentoyhtiöt eivät noudata yleisesti näyttäviä ohjeita.

  Pitäisikö sinun ostaa useless istuimelle vauva?

  Kaikilla ei ole varaa tai haluaa ostaa vauvan istuin lentokoneessa, jos heillä ei ole. on. Ja turvaistuimilla lentäminen voi varmasti olla tuskaa. Lentokoneen bassinetti ei ole turvallisempaa kuin syli tai käsivarsi, mutta se ei ole vaarallinen useimmissa lentävissä olosuhteissa. Ja joskus lentoemäntä jakaa heidät lentoonlähdön jälkeen. Selvitä portin edustajan kanssa ennen lennolle pääsyä mielenrauhan vuoksi.

   lentokone bassinetti, lentokone bassinetti, jonka lentoyhtiöt tarjoavat pikkulasten bassoineita, bassinet kansi, lentokone bassinet kansi, kantolaukun kansi, lasten vaunujen kansi

  Picture courtesy CoziGo [19659011] Pitäisikö minun käyttää lentokoneen bassokansipeitettä?

  Haluat tietenkin antaa bassonpyyhkiin ennen kuin laitat vauvan siihen. Mutta kun tiedän sotkuisten, joita vauvat voivat tehdä, tuntisin oloni itsenäisemmäksi jonkinlaisen esteen avulla. Leikkikehys tai iso-ish-vastaanottava viltti riittää todennäköisesti.

  Laipiokset ovat melko kiireisiä paikkoja lentokoneessa. Stimulaation pitäminen minimissä on avain auttamaan vauvoja ja taaperoita nukkumaan lentokoneissa. CoziGo-matkakansio luotiin juuri tätä tarkoitusta varten. British Airways jopa ehdottaa sen käyttämistä verkkosivuillaan!

  Kuinka varata lentokonebassinetti:

  Jokaisella lennolla on saatavilla vain rajoitettu määrä bassoineja. Usein ne ovat ilmaisia, mutta joskus joudut maksamaan ylimääräistä turvataksesi laipion. Tutustu ennen varauksen tekemistä lentoyhtiöiden käytäntöihin, joilla todennäköisesti lentää. Mitä aikaisemmin varaat lentosi, sitä parempi.

  Matkatoimistot…

  Jos varaat matkatoimiston kautta, varmista, että mainittu edustaja tuntee lentokoneen bassinetin kiinnitysprosessin ja muistuta heille siitä, kuinka tärkeää on yksi. Laitat vastuun tästä jonkun toisen käsiin, mutta ainakin sinulla on joku syyllinen, jos asiat eivät toimi.

  Suora lentoyhtiöllä…

  Jos varaat suoraan lentoyhtiön verkkosivustolla, sinun on soitettava heille heti varauksen tekemisen jälkeen varataksesi paikkasi ja basso. Koska monet lentoyhtiöt eivät veloita ylimääräisiä paikkoja ennakkovarauksista, jos lennät lasten kanssa (kaikkien pitämiseksi yhdessä), sinun pitäisi tehdä tämä muutenkin. Suunnittele oleskelua erittäin kauan ja varmista, että sinulla on kaikki asiakirjat, varaus- ja vahvistusnumerosi sekä paperi ja kynä tärkeiden yksityiskohtien kirjaamiseksi.

  Online-matkatoimistojen käyttäminen… [19659017] Lentojen varaaminen Expedialla tai vastaavalla tarkoittaa, että sinun on noudatettava edellä mainittua ja soitettava suoraan lentoyhtiöille. Muista, että kaikki lentosi eivät välttämättä ole samoilla lentoyhtiöillä. Kiinnitä erityistä huomiota yhteyksiin ja jos valitsemasi lennot toimivat koodijakautena, kumppaniyhtiöt varaavat paikkoja muiden lentoyhtiöiden lentokoneisiin. Kaikki lisäävät puhelimeen viettämääsi aikaa, mutta se on sen arvoista, jos ankat annetaan peräkkäin ennen lentoa.

  Seuraaminen…

  Jos varaat ja varaat useita kuukausia, seuraa lentoyhtiösi kanssa viikkoina ja päivinä, jotka johtavat matkallesi. Kyllä, tämä tarkoittaa enemmän odotusaikaa ja puhelinta. Se on jälleen mielenrauhan arvoista.

  Mitkä lentoyhtiöt tarjoavat bassoineita pikkulapsille?

  Kaikki lentoyhtiöt eivät tarjoa bassoineja, eikä kaikkien lentoyhtiöiden politiikat lentokone bassinetin varaamisessa ja käyttämisessä ole samat. Alla on täydellinen luettelo siitä, mitkä lentoyhtiöt tarjoavat pikkulasten bassineja ja mitä heidän politiikansa ovat.

  Valitse alla olevasta sisällysluettelosta tai vieritä alas ja tutustu eri vaihtoehtoihin.

   lentokone bassinetti, lentoyhtiön bassinetti, jota lentoyhtiöt tarjoavat pikkulasten bassinets

  Tämä on stock kuva. Vauvan kanssa lentäminen ei ole koskaan niin siististä. 🙂

  Aer Lingus Air Bassinets

  Aer Lingus -sivustolta:

  Bassinet-paikkoja tarjotaan transatlanttisille lennoille, mutta ne ovat saatavuuden mukaan vaadittavissa ja vaativat ennakkovarauksen. Voit myös harkita lisääntyneen mukavuuden valitsemista ostamalla omat istuimet lapsellesi lasten hintaan. Bassinet-istuimia ei valitettavasti ole saatavana imeväisille, joilla on vahvistetut istuimet. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä paikalliseen varauspalveluun. Pidä varausohjeesi kätevänä avun nopeuden kannalta!

  * Bassinet-istuimia ei ole saatavana Boeing 757. lentokoneissa.

  Aeroflot Airplane Bassinets

  Aeroflot-verkkosivustolla:

  Pinnasängyt on tarkoitettu alle ikäisille lapsille. yhden vuoden ja painavat enintään 11 ​​kg.

  Pinnasänkyjä on saatavana lentokoneissa, joissa on vauvansänkyasennot. Paikkojen saatavuus ja lukumäärä riippuvat ilma-alustyypistä.

  Jos haluat käyttää lastensänkyä aluksella, ota meihin yhteyttä vähintään 36 tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa ottamalla yhteyttä myyntitoimistoon tai soittamalla yhteyskeskukseen. . Sisäänkirjautumisen yhteydessä pinnasänkyjen vieressä olevat paikat jaetaan ensin ennakkovarauksen tehneille matkustajille.

  Ennen lastensänkyn asettamista henkilökuntamme tarkistaa lapsen painon ja antaa sinulle tiedot lastensänkyn käytöstä lennon aikana.

  Aeromexico -lentokonebassineja

  Aeromexico-verkkosivustolta:

  Aluksella ensisijaisena tavoitteemme on, että sinä ja perheesi matkustat paremmin turvallisesti ja mukavasti. Tarjoamme tätä palvelua, jotta voit matkustaa helposti ja varmasti ja rentoutua lentosi aikana.

  • Rajoitettu määrä vauvansänkyjä on saatavana pyynnöstä ja saatavuuden mukaan.
  • Tarjoamme vauvansänkyjä vauvoille, jotka painavat korkeintaan 24 naulaa.
  • Lisävuodetta, mutta saatavuutta ei taata.
  • Sisäänkirjautumisen aikana vauvansänkyn saatavuus varmistetaan.
  • Ensisijainen lennolle pääsy vaaditaan.
  • Pikkulasten on oltava sylissä pidetään nousun ja laskeutumisen aikana.
  • AM Plus -istuin on ostettava, jotta saat kelpoisuuden

  Air Canada Bassinets

  Air Canada -verkkosivustolta:

  Jos matkustat nuoren (tai pienen) vastasyntyneen kanssa Financial system-luokassa, voit pyytää bassinettiä ennen matkaa ottamalla yhteyttä Air Canada -varauksiin. Emme kuitenkaan voi vahvistaa saatavuutta ennen kuin lähtösi tapahtuu.

  • Bassineille annetaan "ensin tullutta palvellaan ensin" -periaatteella, riippuen saatavuudesta lennon lähtöhetkellä.

  • Bassinets voidaan toimittaa seuraaville lentokoneille:

   • Boeing 787-9 (789)
   • The Boeing 787-Eight (788)
   • Boeing 777-300ER (77W)
   • Boeing 777-200LR. (77L)
   • Airbus A330 (333)
   • Boeing 767-300ER (763)
  • Turvallisuussyistä:

   • Bassineja voidaan käyttää vain alle 12 kg painaville lapsille, jotka eivät pysty istumaan pystyssä.
   • Matkustamomiehistö vastaa bassinetin asentamisesta heti kun turvavyömerkki on kytketty pois päältä.
  • Huomaa, että bassot on asennettu laipioihin, joissa käsinojat eivät nouse.

  Air France Bassinets

  Air Francen verkkosivustolta:

  Voit pyytää bassinettia kaukoliikenteessä Business, Premium -palvelussa. Talousmökit, saatavuuden mukaan. Bassinets on suunniteltu lapsille, jotka painavat alle 10 kg / 22 lbs ja mitat ovat alle 70 cm / 27 tuumaa.

  Tarkista saatavuus ja jättää bassinet-pyyntösi ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse niin pian kuin mahdollista lennon varaamisen jälkeen. , ja vähintään 48 tuntia ennen lähtöä.

  Air India Bassinets

  Air Intian verkkosivustolta:

  Suositeltu istuinvaihtojärjestelmä on saatavana verkkosivustolla tietyillä Air India: n liikennöimillä reiteillä. … Maksettuun istuinvalintaan ei sisälly ilmaisia ​​Bassinet-istuimia vauvoille.

  Seat Gurun mukaan:

  Bassineja voidaan pyytää varauksen yhteydessä, lipunmyynti tai varauksen vahvistaminen. Soita Air Intian varauskeskukseen, lähimpään Air India -toimistoon tai matkatoimistoon pyytääksesi bassinettiä. Annettu bassinetti on 71 cm x 36 cm x 19 cm (L x B x H). Vauvan on oltava alle kahden vuoden ikäinen ja mahtua bassineeseen.

  Air Mauritius Bassinets

  Air Mauritius -sivustolta:

  Vauvan mukavuuden vuoksi kansainvälisillä lennoilla on tarjolla vauvansänkyä. Koska vauvansänkyjä on rajoitetusti, harkitse niiden pyytämistä lennon varauksen yhteydessä. Pyyntösi vahvistetaan vain sisäänkirjautumisen yhteydessä. Huomaa, että vauvansänkyihimme mahtuu alle 12 kuukauden ikäisiä ja / tai painavia 11 kg: n lapsia riippuen siitä, kumpi ehto on rajoittavampi.

  Air New Zealand Bassinets

  Air New Zealandin verkkosivustolta:

  . Kansainvälisillä lennoilla bassastiat voidaan asentaa Air New Zealand Boeing 787- ja 777 -lentokoneisiin ja ne on suunniteltu keskikokoisille, enintään 8 kuukauden ikäisille. Allaskorin mitat ovat leveys 29 tuumaa (73,66 cm), leveys 13,5 tuumaa (34,29 cm), ja ne koostuvat lakanoista, tyynystä ja peitoista. Ne on suunniteltu alle 8 kuukauden ikäisille vauvoille, joiden paino on enintään 11,8 kg / 26 lb. 19659015] Bassinets voidaan pyytää valittaessa paikkaa. Huomaa kuitenkin, että kun valitset istuintasi verkossa, kaikilla Bassinet Row -istuimilla ei ole basso-kiinnikkeitä. Ne, jotka ovat merkitty bassinetti-kuvakkeella ja ilmoittavat, että niihin kuuluu bassinetti.

  Jos matkustat vauvan kanssa, jonka ikä on Eight kuukautta – 15 kuukautta (paino enintään 11,Eight kg / 26 paunaa), etkä ole vielä ostanut bassinettiä. istuin, bassinetin istuin voidaan varata sinulle, jos sellainen on saatavilla sisäänkirjautumishetkellä matkustuspäivänä.

  Air Seychelles -bassinetsit

  Air Seychelles -sivustolta:

  Vauvabassoineita voidaan pyytää enintään 6 kuukauden ikäiset imeväiset, joiden paino on enintään 11 ​​kg. Bassinets ovat saatavuuden mukaisia. Pyynnöt olisi tehtävä varauksen yhteydessä.

  Air Transat -bassinetsit

  Air Transatin verkkosivustolta:

  • .

   imeväisten enimmäispaino 11 kg (24 lbs)

  • Vauvan koko ei saa ylittää bassinette-kokoa: 68 x 30 x 15 cm (27 x 12 x 6 in)

  • turvallinen ei-aktiivisille pikkulapsille, jotka eivät pysty istumaan pystyssä; pussinpussisi pysyy pyynnöstä, kunnes miehistön jäsen on arvioinut soveltuvuuden kerran aluksella

  • Rajoitettu saatavuus, useless laipioistuimilla.

  Alaska Air Bassinets

  Bassinets ei ole saatavana pikkulapsille Alaska Airilla. tarjota aluksella sijaitsevia bassineja alle 76 cm pitkille ja enintään 11 ​​kg painaville lapsille, joita voi pyytää varauksen yhteydessä. Toiminnallisista syistä tätä palvelua ei välttämättä taata aluksella, vaikka se olisi varattu. Tässä tapauksessa lapsen on matkustettava aikuisen sylissä.

  American Airways -bassinetsit

  American Airlines -sivustolta:

  • Bassinets on saatavana ensin tullutta palvellaan ensin portilla vain matkustamiseen lentokoneilla 777-200, 767-300, 777-300 ja 787.

  • Bassineja ei ole saatavana First / business-luokan mökeissä.

  Asiana Airplane Bassinets

  Asiana: n verkkosivustolta:

  Vauvan pesäpussit tarjotaan lapsen kanssa matkustaville matkustajille.

  Standardi

  • Business Smartium-luokan istuin: korkeus 71 cm tai alle + paino alle 10 kg
  • Muut luokan istuimet: korkeus vähintään 76 cm + paino alle 14 kg

  Huomautuksia

  • Vauvan lastenpesulaitetta voidaan käyttää vain varauksen tekemisen jälkeen, ja varaukset voivat sulkea aikaisin
  • Jos vaatimukset ylitetään, vauvan lastenhoitoa ei voida käyttää matkustamossa, vaikka ennakkovaraus olisi tehty, ja lapsen on oltava isäntänsä kanssa.

  Kuinka pyytää

  • Ilmoittaudu 72 tuntia ennen lentoa Aasiaan varauskeskuksen kautta (1588-8000 Koreassa).

  Aviancan lentokonebassineja

  Aviancan verkkosivuilta:

  Cradle Service

  Voit varata varauksen kehto vauvallesi.

  Edellytykset aluksella pidettävän kehtopalvelun pyytämiseksi

  Ikä ja paino:

  • Ikä: enintään 12 kuukautta vanha
  • Korkeus: Alle 74 senttimetriä
  • Paino: Enintään 11 ​​kilogrammaa

  Vauvasi on täytettävä pituus- ja painovaatimukset matkustettaessa niin, että hän ei ylitä kehän kokoa * 29,5 X 13,38 X Eight,82 tuumaa tai 74,93 X 33,99 X 22,40 senttimetriä, ja pyyntöäsi ei hylätä. [19659015] Milloin voin pyytää kehtoa lapselleni?

  • Kun teet varauksen puhelinkeskuksessa tai tiskillä. Lentokoneita kohti on rajoitettu kiintiö. Pidämme huolta kaikista yksityiskohdista, jotta vauvasi matkustaa laitteilla optimaalisessa kunnossa.

  Milloin kehto on asennettu?

  • Kun kone nousee, järjestämme kaiken, mitä vauvasi tarvitsee. Poistamme kehto ennen laskeutumista.

  Laivaston saatavuus

  • Palvelu on saatavana kaikille reiteille, joita A330 tai B787 käyttävät. Kunkin lentokoneen kiintiö on kolme kehtoa.
  • Operaatioon liittyvistä syistä matkaasi varten varattu taso voi vaihdella. Tässä tapauksessa emme voi taata palvelua.
  • Avianca Ecuador S.A.: n tarjoamat lennot eivät tarjoa tätä palvelua.

  Asiakirjat

  • mukavuutesi ja vauvasi kannalta suosittelemme, että otat lastenlääkäriltä lääkärintodistuksen, jossa ilmoitetaan vauvan paino ja pituus.

  • 5 X 13,38 X Eight,82 tuumaa tai 74,93 X 33,99 X 22,40 senttimetriä.

  British Airways Bassinets

  Vakavasti British Airways säätelee, kun on kyse lentämisestä vauvan kanssa. He eivät tarjoa vain bassoineja, vaan myös lastenistuimia myös vanhemmille vauvoille. Lue lisää British Airways -verkkosivustolta:

  Toimittamamme korisängyt ja lastenistuimet. Voit varata kantolaukun / lastenistuimen sijainnin etukäteen useless kaukoliikenteessä, koska lyhyen matkan lentokoneissamme ei ole kanto- / lastenistuimia.

  Lastenistuimet ja kantolaukut toimitetaan ilmaiseksi, mutta ne riippuvat saatavuudesta – nouse lentokoneeseen päivänä. Ne annetaan kantokorin / lastenistuimen paikoissa istuville ihmisille ensin tullutta palvellaan palvelimella.

  Vaikka oletkin varannut tämän tyyppisen istuimen, saatamme joutua siirtämään sinut sinä päivänä, jos on henkilö, jolla on suuremmat tarpeet ja joka sitä vaatii, kuten pyörätuolin käyttäjä.

  Kuinka varata matkasänky / lastenistuimet

  Ole hyvä ja varaa kanto- / lastenistuinpaikka etukäteen Hallitse varausta -toiminnolla. Kantokoruistuimen sijainti on merkitty istuinkortilla vauvakuvakkeella.

  Mitä tapahtuu, jos et varaa paikkaa?

  Jos et valitse istuinta etukäteen, varaamme sopivan istuimen. sinulle muutama päivä ennen lähtöä, mutta tämä ei välttämättä ole kuljetuslakan / lastenistuimen asennossa.

  Jos lapsesi on alle 2-vuotias eikä et ole varannut kanta-asemaa, lapsesi voi istua sylissäsi jatkamalla turvavyö. Matkustamomiehistö toimittaa tämän sinulle ja näyttää sinulle, kuinka turvavyötä käytetään.

  Kantokerhot

  Vauvasi mukavuuden vuoksi olemme aluksella suunnitelleet erityisesti kantolaukut, jotta vauva voi nukkua lennon aikana. Jos olet varannut istuimesi kanta-asentoon, voit pyytää matkustamolta miehistöä.

  Toimittamamme kanta-vaunut ovat:

  • jotka sopivat vauvoille, joiden paino on enintään 12,5 kg (27,5 naulaa) [19659005] voidaan käyttää useless makuulla olevalle vastasyntyneelle
  • joka on saatavana kaikilla kaukomatkoilla (paitsi London City to JFK -palvelussa)
  • ei saa käyttää taksin, lentoonlähdön, laskun ja turbulenssin aikana (kun kiinnitetty turvavyömerkki on päällä)

  Tuo oma CoziGo-kantokassikansi

  Voit tuoda oman CoziGo-kantolaukun kansi, jota voidaan käyttää kaiken tyyppisiin kantolaukkuihin pitkillä matkoillamme.

  Lastenistuimet

  Toimitamme lastenistuimen, joka kiinnitetään kantopaikkaan. Jos olet varannut istuimesi kanta-asentoon, voit pyytää matkustamon miehistöltä lastenistuimen.

  Meille toimittamat lastenistuimet ovat:

  • sopii vanhemmille vauvoille, joiden paino on enintään 12,5 kg (27,5 lbs)

  • saatavana kaikilla kaukoliikenteen lennoilla (paitsi London Metropolis JFK -palvelussa)

  • säädettävissä useisiin kallistettuihin asentoihin

  • ei saa käyttää taksissa, lentoonlähdössä, laskussa ja turbulenssissa (kun kiinnitetty turvavyömerkki on käytössä)

  Cathay Pacificin lentokonebassineja

  Cathay Tyynenmeren verkkosivulta:

  • Kaikki koneemme ovat varustettuja erityisillä vauvan bassoineilla. Baskinetin mitat ovat 76,20 cm (30 ″) 38,Eight cm (15 ″) x 20,32 cm (Eight ″) ja ne voivat kantaa jopa 12 kg

  • Huomaa kuitenkin, että yli 6 kuukauden ikäinen vauva voi tuntea olonsa epämukavaksi bassinetissa

  • Pyyntö vauvankoriin (BSCT) voidaan tehdä varauksen yhteydessä, jos matkustaja matkustaa pikkulasten kanssa.

  China Airlines Bassinets

  China Airlines -sivuston tiedot ovat rajalliset:

  Jos vastasyntynyt matkustaa aikuisen kanssa ja ei vie istuinta, häneltä veloitetaan lasten hinta.

  Seat Gurun mukaan:

  China Airlinesilla on bassineja kaikissa kansainvälisissä lentokoneissa. Embraer ERJ-190: llä ei ole saatavilla bassoineita.

  Pikkulapsien mukavuudet vaihtelevat lentokoneittain. Kun olet lentosivulla, etsi pikkulasten mukavuuskuvaketta. Jos se on läsnä, napsauttamalla sitä kerrotaan, mitkä vastasyntyneiden palvelut ovat saatavilla kyseisellä lentokoneella. Jos et näe sitä, kyseisellä ilma-aluksella ei tarjota vastasyntyneiden mukavuuksia. Voit aina ottaa yhteyttä China Airlinesiin saadaksesi lisätietoja.

  China Southern Airways Bassinets

  China Southern Airways -verkkosivustolta:

  Joidenkin kaukoliikenteen lentojen aikana tarjotaan ilmaisia ​​vauvan kehtoja. Kehikot tarvitsevat matkustajat voivat hakea palvelua, jos täytät seuraavat ehdot:

  1. Otamiesi lentokoneiden tyyppejä ovat A380, A330-300, A330-200, B777A, B777B, B787 ja B777-300ER ( B77W).
  2. Olet Mingzhu Financial system Class (Premium Financial system Class) tai Financial system Class.
  3. Lennon on tarkoitus olla yli 3 tuntia.
  4. Vauva on alle 12 kuukautta, mutta yli 14 päivää vanha. , alle 70 cm korkea ja alle 25 kiloa painoa.

  Koska kehtojen lukumäärä jokaisessa lentokoneessa on rajoitettu, tee varaus tähän palveluun aikaisemmin kuin 24 tuntia ennen lentoa virallisella verkkosivustollamme tai soita palvelukeskuksemme numeroon 4006695539 tai hae henkilökohtaisesti China Southern Airways -yrityksen yhteydessä oleviin paikallisiin lipunmyyntipisteisiin.

  Condor Airplane Bassinets

  Condorin verkkosivustolta:

  Pyynnöstä ja saatavuuden mukaan bassinoita / vauvan kuljettajia voidaan käyttää varattu Premium-luokkaan ja Business-luokkaan pitkällä matkalla lennot (vyöhykkeet 3, four ja 5.).

  Huomaa, että lastenhoitotuotteet ovat useless sopivia lapsille, jotka ovat alle 6 kuukauden ikäisiä ja / tai enintään. 8 kg. Ne voidaan varata maanantaista perjantaihin erityisvarauspalvelumme kautta viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä.

  Czech Airlines Bassinets

  Czech Airways -sivustolta:

  Alle 2-vuotiaat lapset voivat matkustaa vauvan kanssa. pinnasänky, jonka kantokyky on 11 kg ja koko 75 x 34 x 22 cm (mutta useless Airbus A319 / A330 Enterprise -luokassa ja Airbus A330 Financial system -luokassa). Pyydä pinnasänky Yhteyskeskuksemme kautta varaamisen aikana.

  Delta-lentokonebassineja

  Delta-sivustolta:

  • Bortin bassineja, jotka tunnetaan myös nimellä SkyCots, on saatavana ilmaiseksi matkustajille, jotka on varustettu laipioiden istuimella varustetuissa lentokoneissa joidenkin kansainvälisten lentojen yhteydessä.

  • SkyCots-palveluita voidaan pyytää ottamalla yhteyttä varauksiin ennen saapumistaan ​​lentokentälle ja puhuessaan sitten portti-agentin kanssa nousuportilla, mutta sitä ei voida taata, koska lentokoneita kohden on kaksi SkyCots-rajoitusta ja painorajoituksia.

  • SkyCot-laitteen käyttö sallittujen vauvojen on oltava paino 20 puntaa tai vähemmän ja niiden pituus saa olla enintään 26 tuumaa.

  • Huomaa, että kaikkia vastasyntyneitä on pidettävä nousun ja laskun aikana.

  EasyJet-lentokonebassineja

  EasyJetin verkkosivuilla ei ole tietoa bassoineista. Mutta näyttää siltä, ​​että ne antavat sinulle portin tarkistaa rattaiden ja minkä tahansa muun esineen ilmaiseksi, joten se on mukavaa.

  El Al -lentokonebassineet

  El Al -sivustolta:

  Jos lennät vauvojen kanssa, pyydä laipioistuin pienellä bassineella. Niitä on saatavana jopa yhdeksän kuukauden ikäisille imeväisille. Nousun jälkeen pussinauha asennetaan ja saat huovan vauvalle. EL AL -henkilöstö on palveluksessasi lämmittämässä vauvan pulloja ja huuhtele pullon ja tuottaa kuumaa vettä. Vaipatelineitä on saatavana koneen kylpyhuoneen koteloissa.

  Bassoineiden määrä on rajoitettu ja vaihtelee ilma-aluksen mallin mukaan; Ole hyvä ja tilaa tilauksesi aikaisin.

  Emirates Airplane Bassinets

  Emirates-sivustolta:

  Voit pyytää vauvan pesäpussia matkustajatiedot-osiosta, kun teet varauksen verkkosivuillamme tai soittamalla paikalliselle Emirates-toimistolle. .

  Kun olet tehnyt varauksen verkkosivustollamme, voit pyytää vauvan pesäpistettä Hallinnoi varaustasi tai soittamalla paikalliseen Emirates-toimistoon.

  Etihad-lentokonebassineja

  Etihadin verkkosivuilta:

  Baskineistimme on suunniteltu erityisesti kantokassalle, jotta lapsesi voi nukkua tasaisesti lennon aikana.

  Jos olet matkustaessasi vauvan kanssa, joka painaa alle 11 kg matkapäivänä, voit pyytää vauvan lastenvaatteita varaamalla lentosi. Pikkulasten tulee myös mahtua mukavasti bassinettiin. Matkustamomiehistömme vahvistaa, että lapsesi mahtuu turvallisesti bassinettiin ennen kiinnittämistä istuimen sijaintiin.

  Pyydä bassinetti varaamalla lentosi, koska jokaisella lennolla on rajoitettu määrä. Me allokoimme bassineja ensin tullutta palvellaan -toimenpiteen perusteella.

  Jos haluat lisätä bassinet-pyynnön olemassa olevaan varaukseen, siirry Hallinnoi varaustani -kohtaan ja päivitä lapsellesi tarkoitettuja erityispyyntöjä.

  Huomaa: Turvallisuussyistä saa käyttää basso-ohjaimia lennon aikana vain, kun turvavyömerkki on kytketty pois päältä ja kun matkustamomiehistö sallii niin tehdä. Noudata matkustamomiehistön ohjeita.

  EVA Air Bassinets

  EVA Airin verkkosivustolta:

  Vauvabassoineita on saatavana kaikissa EVA Air -lentokoneissa, mutta turvallisuussyistä sovelletaan korkeus- ja painorajoituksia. Kerro meille vauvasi syntymäaika, pituus ja paino varausta tehdessäsi.

  EVA Airin lentokoneiden basso-lista:

  B777

  • 8 cm pitkä x 29.Eight cm leveä (useless Royal Laurel -luokalle). Suurin paino: 14 kg
  • 8 cm pitkä x 34,9 cm leveä. Suurin paino: 16 kg

  B787

  • 8 cm pitkä x 29,Eight cm leveä. Enimmäispaino: 14KG

  A332

  • Eight cm pitkä x 28,3 cm leveä (useless 20W) Enimmäispaino: 14 kg
  • Eight cm pitkä x 34,9 cm leveä. Suurin paino: 16KG

  A333

  • Eight cm pitkä x 34,9 cm leveä enimmäispaino: 16 kg
  • Eight cm pitkä x 29,Eight cm leveä enimmäispaino: 14 kg

  A321

  • 8 cm pitkä x 29,8 cm leveä suurin paino: 14KG

  Bassinets ovat ensin tullutta palvellaan ensin.

  Garuda Indonesia Airplane Bassinets

  Garuda Indonesian verkkosivustolta:

  Child Bassinet on saatavana Garuda Indonesian valituilla lentokoneilla ja ilmaiseksi. Matkustajaa on pyydettävä hyvissä ajoin etukäteen Garuda Call Centerin kautta. Koska jokaisessa lentokoneessa on rajoitetusti vauvojen bassinetteja, vauvojen bassinettipalvelu perustuu ensin tullutta palvellaan ensin. Matkustaja ilmoittaa lähtöselvityshenkilöstölle rajoitetusta bassinojen määrästä. Yhden bassinettiin mahtuvien vauvojen enimmäispaino on 9 kg.

  Gulf Air Bassinets

  Gulf Air -verkkosivustolta:

  Alle 7 kuukauden ikäiset vauvat, joiden paino on enintään 10 kg ja enintään 26 ”Pituus voi matkustaa laivalla sijaitsevilla bassoineilla * (kantokassilla). Pyydä bassinetti, kun varaat lippusi varmistaaksesi saatavuuden ja saadaksesi ennakkovahvistuksen. Jos vauva – iästä ja lentoyhtiön ennakkovahvistuksesta riippumatta – ylittää nämä asetetut rajat, matkustamomiehistömme ei salli bassinetin käyttöä, koska sen katsotaan olevan vaarallista eikä se ole siviili-lentoyhtiön turvallisuusmääräysten mukainen.

  Muista varata bassinetti kaikille matkoillesi matkan aikana, ei vain ensimmäiselle sektorille.
  * Huomaa, että bassoineita ei ole saatavana Falcon Gold -mökissä uudessa Boeing Dreamliner 787 -sarjassa

  Jet Blue -lentokonebassineissa [19659043] Jet Blue ei tarjoa bassoineja yhdelläkään ilma-aluksestaan, mutta heidät tunnetaan erittäin perheystävälliseksi lentoyhtiöksi.

  Hawaiian Airlines Bassinets

  Hawaiian Airways -sivustolta:

  Bassinets on saatavana suurimmassa osassa kansainväliset lentomme.

  Bassoineidemme käyttämiseksi lapsesi on oltava:

  1. alle 2-vuotias ja
  2. voi olla enintään 9 kg: n painoinen.

  bassinetti on 32 ” pituus, 14,5 ”leveä

  Voit varata bassoineen kansainvälisillä A330-lennoillamme seuraaviin kaupunkeihin / seuraavista kaupungeista:

  • Auckland, Uusi-Seelanti (AKL)
  • Peking, Kiina (PEK)
  • Brisbane, Australia (BNE)
  • Incheon, Korea (ICN)
  • Haneda-Tokio, Japani (HND)
  • Narita – Tokio, Japani (NRT)
  • Osaka-Kansai, Japani (KIX)
  • Sydney, Australia (SYD)

  bassinetin varaamiseksi mukana olevan aikuisen on ostettava bassinettiin yhteensopiva Additional Comfort -istuin. Seuraa alla olevia ohjeita täydentääksesi varaustasi:

  1. Soita Hawaiian Airlines -varauksille
  2. Pyydä bassinetin varaaminen kansainväliseen lennollesi
  3. Mikäli saatavana, mukana olevan aikuisen on ostettava Additional Consolation -istuin Rivillä 14 (14 AB). , CD tai EG, HJ)
   • Jos haluat, voit ostaa bassinettiyhteensopivan Additional Comfort -istuimen verkossa ja varata bassinetti puhelimitse, kun sinulla on vahvistettu paikka rivillä 14
   • .

  4. Kun istuimesi on ostettu ja bassinetti on varattu, varauksesi vahvistetaan.

  Jos et halua ostaa Additional Comfort -istuinta, saatat nähdä lentokentän asiakaspalvelun edustajan sisäänkirjautumisen yhteydessä ( lähtöpäivänä) bassinetin saatavuuden vuoksi. Jos mahdollista, Hawaiian Airlines hyväksyy korkeintaan kaksi (2) pyyntöä lentoa kohti. Vahvistetut basso-ohjaimet osoitetaan nousuprosessin aikana. Etusija annetaan asiakkaalle varhaisimmalla sisäänkirjautumisajalla. *

  * Bassineja ei taata, jos niitä vaaditaan lähtöselvityksessä.

  B767-lentokoneen kokoonpanon vuoksi seuraavien kaupunkien bassinet-pyynnöt eivät voi olla. voidaan varata etukäteen.

  • Sapporo – Chitose, Japani (CTS)

  Bassinets ei ole käytettävissä lennoilla Pago Pago, Amerikan Samoa (PPG) ja Papeete, Tahiti (PPT) / sieltä.

  Pyydä pyyntöä bassinet, katso lentokentän asiakaspalvelun edustaja lähtöselvityksessä (lähtöpäivänä) saadaksesi tietoa bassinetin saatavuudesta. Jos mahdollista, Hawaiian Airlines hyväksyy korkeintaan kaksi (2) pyyntöä lentoa kohti. Vahvistetut basso-ohjaimet osoitetaan nousuprosessin aikana. Etusija annetaan asiakkaalle varhaisimmalla sisäänkirjautumisajalla. *

  * Bassineja ei taata, jos niitä vaaditaan sisäänkirjautumisen yhteydessä.

  Iberia Airplane Bassinets

  From Iberia’s web site:

  There are a sure number of cots for infants who weigh up to 11 kg on every Iberia aircraft on inter-continental flights.

  These cots, just like the seats for the adults who accompany the infant, would not have to be booked on-line.

  Please ebook a cot via an Iberia Office in your nation, the place you can too get information about booking a seat for yourself in the designated cot area prematurely. Depending on the cabin class, reserving a seat will incur a further value.

  Icelandair Bassinets

  Icelandair doesn’t supply bassinets on any of their flights.

  JAL Airplane Bassinets

  From JAL’s website:

  *Our bassinets are perfect for infants weighing up to 10.5kg (age 2).
  Dimensions (length: 72 cms, width: 30cms, and depth: 15 cms).

  *Please notice that bassinets can be found in limited numbers and reservation might not all the time be attainable.

  KLM Airplane Bassinets

  From KLM’s web site:

  For intercontinental KLM flights, on board carrycots might be reserved by way of My Journey or by contacting us. These are appropriate for infants which might be not than 65 cm and weigh not more than 10 kg on the day of the trip. Although we’ll do our best possible, we can’t all the time guarantee the supply of a carrycot if you board the plane.

  Korean Air Bassinets

  From Korean Air’s website:

  Bassinets:

  • Availability: Worldwide flights solely (Financial system Class and Status Class on some aircrafts)
  • Service circumstances: Weight – lower than 11kg(24.25 lbs), Peak – not than 75cm(2.46 ft)
  • Request deadline: 48 hours earlier than departure.

  Word: Even when the request was made prematurely, an toddler who’s taller or heavier than the allowed restrict won’t be given a bassinet in flight.

  LATAM Airways Bassinets

  From the LATAM Airways website:

  When traveling in the financial system cabin you’ll be able to take your toddler in a cushty and protected bassinet. Chances are you’ll request this service if your toddler weights no more than 10 kilos and is beneath 71 cm.

  Please word that we have now one bassinet ready on every of our Boeing 767 and a couple of on our Boeing 777 and 787 aircrafts. We want to remind you to request the bassinet 48 hours earlier than your journey via our Contact Middle, because the service is subject to availability on every flight.

  Service Circumstances

  In case you request this service you must buy the popular seat for bassinet use. Companions that require to journey next to you will have to pay for his or her seats too.

  When you journey with other passengers we’ll assign the seats in accordance with availability and the circumstances of the fare paid.

  The bassinet service is simply obtainable for flights operated by LATAM.

  Lufthansa Airplane Bassinets

  From Lufthansa’s website:

  On our complete long-haul fleet we’ve particular child cots out there to you. The bassinets are completely fitted to babies up to 14 kg in weight and up to 83 cm in size. The variety of bassinets on board is restricted. You’ll be able to reserve the infant cots as much as 48 hours earlier than flight departure. Please notice that a seat reservation payment for the seat with bassinet might apply depending in your ticket condition. For additional info please contact our Lufthansa Service Middle.

  Malaysia Airlines Bassinets

  From the Malaysia Airlines web site:

  Quite a few bassinets are offered onboard, relying on the aircraft. Because of security and storage causes, passengers are usually not allowed to hold their own bassinets into the cabin. Do you have to want one in your toddler, reservations could be made on the time of your preliminary ticket purchase for a bassinet offered by Malaysia Airlines.

  This service have to be requested by way of the Reservations/Ticket Counter/Call Centre a minimum of 24 hours earlier than departure. Please call 1 300 88 3000 in case you are within Malaysia or +603 7843 3000 in case you are abroad.

  MIAT Mongolian Airways Bassinets

  From the MIAT Mongolian Airways web site:

  A request for a baby bassinet might be made at time of check-in at the airport.

  • Bassinet measurement:
  • Maximum capability: 11 kg (24.25 lbs)
   Size х Width х Peak: 75 х 34 х 22.4 см (29.5 x 13.38 x 8.82 inch)

  Babies who weigh not more than 11kg/24,25 lbs and less than 75 cm/2.46 ft tall can travel utilizing the onboard bassinet.

  Porter Airlines Bassinets

  There are not any bassinets obtainable on any Porter Airways fights. They’re a really infant-friendly airline otherwise.

  Primera Air Bassinets

  In response to Primera Air’s website, they don’t present youngster seats or bassinets, however they have quite a few seating choices for infants, together with baby fares.

  Qantas Airplane Bassinets

  From the Qantas web site:

  All infants booked on-line are booked with no seat and should travel both within the lap of the grownup travelling with them or be positioned within the bassinet if obtainable when permitted throughout flight. This also means that there is a limit of 1 toddler per adult booked online.

  ..

  As bassinets are limited, please be sure that you request this on the time of reserving. Bassinets on Qantas flights are approximately 71cm lengthy, 31cm vast, 26cm deep, and have a weight limitation of 11 kg. If your infant is just too giant for the bassinet and is travelling on the mother and father ticket then they have to be nursed.

  Qatar Airways Bassinets

  From the Qatar Airways website:

  Infants, lower than 2 years previous, are usually not required to have their very own seats. Please notice that the bassinet request is relevant only to Qatar Airways flights and is topic to availability on the day of the flight. Please contact your native Qatar Airways workplace to request a bassinet seat prematurely. In such instances the place a bassinet shouldn’t be obtainable, you will have to journey with the infant on your lap.

  Infants (up to 11 kgs) who don’t match the bassinet measurement are required to journey on the lap of the accompanying adult passenger. Only one infant is allowed per grownup passenger.

  Bassinets will not be obtainable in the First Class cabin on-board the Airbus 380.  To examine availability of a Bassinet position seat on a selected plane and inside a specific cabin, please contact the nearest Qatar Airways office.

  Ryanair Bassinets

  Based on the Ryanair web site, bassinets are usually not out there on Ryanair flights, however they do have quite a few seating choices for infants, together with an “Infant Comfort” seat the place child is required to be held during taxi, takeoff, and landing, however might occupy the additional seat (with no automotive seat or restraint) in the course of the flight.

  Singapore Airways Bassinets

  From the Singapore Airlines website:

  We encourage you to request for a bassinet whenever you guide an toddler ticket, as solely a limited number of bassinets are available on board and provided on a first-come, first-served basis.

  Each bassinet measures at 768mm (L) x 298mm (W) x 1 58mm (H), and may help a most weight of 14kg.

  South African Airways Bassinets

  From South African Airways’ website:

  Using a baby bassinet is restricted by the toddler measurement and weight. Infants not exceeding 10kg and 75cm are eligible for a child bassinet, subject to availability. We highly advocate eligible clients reserve a bassinet at their earliest comfort, by calling their nearest SAA workplace.

  At a bulkhead seat, a cabin crew member may also help to position a baby bassinet after take-off, once the seat belt signs have been switched off. The crew member might be required to verify the age, weight and length of the toddler prior to bringing the bassinet, to make sure the security of the infant. A bassinet cannot be used during take-off and touchdown and may only be used in the course of the flight when the seat belt signs are off. If the seat belt signs are illuminated, the infant have to be removed from the bassinet.

  Southwest Airplane Bassinets

  Southwest does not supply bassinets on any of their flights however, in accordance with their web site, they provide numerous infant seating options (together with toddler fares) and flying Southwest with a child is usually a extra welcoming expertise.

  SriLankan Airways Bassinets

  From the SriLankan Airways web site:

  …You’ll be able to request a Bassinet Place for the Infant at the time of the reserving. Circumstances apply as we only have a limited number of Bassinets out there. For Help please contact any certainly one of our Ticket Workplaces, International Contact Centre (GCC) or your Travel Agent.

  There are a limited number of bassinet seats obtainable in a flight. You will obtain a bassinet seat topic to availability. If bassinet seats will not be out there, then the passenger shall be given a selection to pick other seats as per their requirement. Please just remember to request for a bassinet seat on the time of your booking.

  Please word that the bassinet request is relevant subject to availability on the day of the flight. You might ebook the bassinet seat whereas making your reserving or contact your nearest SriLankan Airlines workplace to request a bassinet seat prematurely. In situations the place the bassinet isn’t obtainable you’ll have to journey with the toddler in your lap.

  Sunwing Airplane Bassinets

  Sunwing doesn’t supply bassinets on any of their flights. Nevertheless, for a constitution, flying Sunwing with a child is a reasonably respectable expertise.

  SWISS Airplane Bassinets

  From the SWISS website:

  Child bassinets can be found in all flight courses on long haul flights and in Enterprise Class on European flights. They are accredited for infants of as much as 8 months and weighing a maximum of 11 kg. The number of cots is restricted, so please be sure you contact our Service Middle in good time.

  TAP Portugal Airplane Bassinets

  From TAP’s website:

  You’ll be able to ask us to offer a cot in case you are travelling with a baby. This service is free only on TAP-operated flights.

  The following rules apply for using cots:

  •They are solely out there on long-haul flights and Enterprise Class of some medium-haul plane;
  •Baby must not weigh more than 11kg/24lbs and the child have to be not more than 12 months previous;
  •The cot dimensions are 75cm / 29 in long by 34 cm / 13 in broad and 22.four cm / 8.Eight in excessive;
  •Baby should all the time fit comfortably inside the cot;
  •The cot can by no means be used throughout take-off/touchdown and during times of turbulence;
  •There are designated seats on the plane for cots and their quantity is restricted. Subsequently, please inform
    us when booking of all the flights on which the infant needs a cot;
  •The variety of seats obtainable for cots varies from one sort of aircraft to a different and if there’s
    availability. This info is quick and it is going to be confirmed whenever you e-book;
  •Every adult might take only one baby.

  Thai Airways Bassinets

  From the Thai Airways website:

  Inform the native reservation & ticketing officers about youngsters’s info for applicable seating and preparation of amenities on the plane
  The Bassinet for infants lower than 6 months of age, weighing lower than 10 kg and not exceeding 62 67 cm in size.

  Thomas Prepare dinner Airways Bassinets

  Thomas Prepare dinner Airlines does not supply bassinets or carrycots on their website, and a lap infant’s fare is 10% of an grownup’s.

  TUI Airways Bassinets

  TUI doesn’t supply bassinets or cots on any of their flights, together with long-haul locations.

  Turkish Airlines Bassinets

  Turkish Airlines doesn’t supply bassinets or special infant seats on their flights. Nevertheless, in response to their web site, you possibly can request a flight attendant to be a “carer” to help you in the course of the flight.

  United Airplane Bassinets

  From United’s website:

  A limited number of complimentary bassinets are available for use on international aircraft solely. Bassinets are giant enough to carry an infant weighing 22 kilos (10 kg) or less. They is probably not used during taxi, takeoff or landing, or when the seatbelt signal is illuminated. Bassinets can be found for patrons touring worldwide segments in United Polaris® enterprise class on select 757, 767, 777 and 787 plane and in United Financial system® on 757, 767, 777 and 787 plane. Bassinets will not be obtainable for patrons traveling in United Polaris firstclass, United First® or United Business® presently.

  Clients can request a bassinet by calling the United Buyer Contact Middle at 1-800-UNITED-1 (1-800-864-8331) within america or the suitable Worldwide Contact Middle. We’ll present accompanying seat assignments for an grownup touring with an toddler and as much as one journey companion. You possibly can organize these seat assignments with the United Buyer Contact Middle or with a United consultant at the airport freed from charge. Bassinet availability is restricted, and these arrangements are usually not assured, so we advocate requesting a bassinet early on your flight.

  Virgin Atlantic Bassinets

  From Virgin Atlantic’s website:

  Cots Onboard:

  Check with the tables under that will help you understand cots in your child or infant.
  Financial system and Premium sky cots:
  Boeing 747-400
  Dimensions:
  35cm broad x 21cm deep x 74cm long (13.8” large x 8.3” deep x 29” long)
  Maximium weight of child:
  9kg (19.8lb)
  Maximium peak of baby:
  740mm (29”)

  Boeing 787-9 and Airbus A330
  Dimensions:
  28.6cm broad x 72.7cm lengthy (11.25” large x 28.6” long)
  Maximium weight of child:
  11kg (24.25lb)
  Maximium peak of baby:
  760mm (30”)

  Upper Class sky cots:
  Boeing 787-9 and Airbus A330
  Dimensions:
  35cm large x 24cm deep x 76cm lengthy (13.Eight” large x 9 .four” deep x 29.9” lengthy)
  Maximium weight of child:
  11kg (24.25lb)
  Maximium peak of child:
  750mm (29.5”)

  Virgin Australia Bassinets

  From Virgin Australia’s website:

  Bassinets can be found onboard all our worldwide long haul flights and on home flights operated by A330 plane, topic to availability. Our bassinets are designed to be used by one infant at a time and measurement and weight restrictions listed under apply.

  Bassinets are limited, so please request a bassinet on your infant at the time of booking. Pre-allocation of bassinets is on a first come, first served foundation. Please contact our Visitor Contact Centre to request a bassinet.

  Maximum Bassinet Dimensions:
  B777 Plane
  Length:
  70cm / 27.5 inches
  Weight:
  18kg / 40lbs

  A330 Plane
  Size:
  70cm / 27.5 inches
  Weight:
  11kg / 24lbs

  Have you flown with a baby utilizing a bassinet? Please share your experience within the feedback under or be a part of the dialog on Facebook.

  Have Child Will Travel is a participant within the Amazon Providers LLC Associates/Influencer Program. For those who make a purchase order by way of this website,
  we might receive a small commission. Click on right here to take a look at our Amazon Retailer.

  See Additionally:

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  !perform(f,b,e,v,n,t,s)
    Jos (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
    n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit);
    jos (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.version = '2.0';
    n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!zero;
    t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
    s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, 'skripti',
    'Https://connect.facebook.internet/en_US/fbevents.js');
    fbq('init', '1970747096536493');
    fbq ('raita', 'PageView');