beaches Europe Greece Latest

Kuinka viettää 7 päivää Island-Hoppingia Kreikassa

Kreikka on täydellinen yhdistelmä edullista, kaunista ja herkullista. Kun kyse on purjehdusta Välimeren alueella, unelmista on tehty Kreikka! Tässä on täydellinen opas ja reittisuunnitelma, jonka avulla voit suunnitella Kreikan upeimman saaristoretken. Napsauta lukeaksesi nyt # Kreikka
Pin me!

Kreikka on täydellinen yhdistelmä edullista, kaunista ja herkullista. Kun kyse on purjehdusta Välimeren alueella, Kreikka on se, mistä unelmat tehdään, ja halvemmalla hinnalla kuin sen ranskalaiset tai italialaiset naapurit.

Kävin tämän vuoden heinäkuussa seitsemän ystäväni kanssa hyppäämässä saarella Kreikassa ja se oli niin kaunis, että suunnittelemme jo seuraavaa saaren hyppäämisseikkailua ensi kesään. Joten se sai minut ajattelemaan ja tutkimaan parhaita saareita, joita voidaan valita purjehdusta varten Kreikan ympäristössä.

Koska Kreikassa asuu kirjaimellisesti tuhansia saaria, saaret on organisoitu ryhmiin, joita kutsutaan ”saariketjuiksi”. Kykladit, joihin kuuluvat Santorini ja Mykonos, ja ionialaiset, jotka sijaitsevat juuri Kreikan mantereen länsirannikolla. Kykladit koostuvat 28 saaresta ja ionialaisista, 12. Jokaisella saarella on oma ainutlaatuinen historia ja topografia, sekä erilainen joukko nähtävyyksiä. Päätimme tehdä jotain hiukan erilaista matkallemme ja keskityimme Saronicinlahteen, joka on aivan mantereen ulkopuolella ja jossa on kirkkaat vedet, jotka ovat enemmän kuin Amalfin rannikko Italiassa. Joten niin monien kohteiden joukosta, joista valita, mistä aloittava pyrkimys saarekkeeseen edes alkaa?

Autan sinua auttamaan sinua laatimaan muutaman seitsemän päivän kreikkalaisten saaristoreittisuunnitelmien Kykladien, Ionian ja Saronicinlahden alueille varmistaakseen, että nautit Kreikan saarista täysimääräisesti.

Kykladien saaret: Mykonos- Santorini-Naxos-Paros

 Kreikan saaristo Kuuluisa Oia Santorinissa

Kykladit, jotka sijaitsevat Kreikan kaakkoisrannikon vieressä Egeanmerellä, tunnetaan kauneudestaan, perinteisestä sinisestä ja valkoisesta arkkitehtuuristaan ​​(ajattele Oia Santorini (kuvassa yllä)) ja heidän vieraanvaraiset ihmiset. Legenda kertoo, että Kykladit, jotka ympyröivät Delosin keskimmäisen pyhän saaren ympäri, olivat kerran nimikkeitä, jotka vihasivat Poseidonia.

On totta, että seitsemän päivän kykladien matkasuunnitelmaan sisältyy yksi suosituimmista saarista, joten aloita saarelle hyppäävä seikkailu Mykonosilla. Lentää Mykonosin kansainväliseen lentokentälle, joka vastaanottaa lentoja monista paikoista Euroopassa sekä muutama Lähi-idässä.

 Kreikan saarien purjehdus Kuuluisa Mykonos

1. päivä: Vietä ensimmäinen päiväsi tutkimaan Mykonosta. Vuokraa vespa tai mönkijä risteilylle saaren ympäri ja viettää aikaa yhdessä saaren kauniista rannoista. Jotkut rannat ovat rauhallisia ja rentouttavia, kun taas toisilla on paljon enemmän juhlatilaisuutta, joten muista valita tyyliisi sopiva! Kun olet kyllästynyt tarpeeksi aurinkoa yhdeksi päiväksi, suunnaudu rauhalliseen illalliseen ja auringonlaskuun. Vietä lopuksi aikaa tutkia Mykonoksen vilkkaaa yöelämää.

Päivä 2: Viettää aikaa Mykonosilla vielä yhden päivän. Tutustu saaren ikonisiin tuulimyllyihin ja siirry sitten Egean merimuseoon nähdäksesi kiehtovia kreikkalaisia ​​purjehdusaiheita. Sen jälkeen tutustu lukemattomiin kauppoihin ja markkinoihin Mykonoksen kaupungissa ja rentoudu sitten toisella rannalla!

 purjehtivat Kreikan saaria Naxoksen auringonlasku

three. päivä: Aika uudelle saarelle! Purjehtia Naxosiin, Kykladien saarten suurimpaan. Naxos on erityinen, koska se menestyy enemmän perinteisestä maataloudesta kuin turismista, joten muista nauttia saaren aitouden kulttuurista. Paras tapa tehdä tämä: tutustu kaikkiin Naxosin tarinoihin, karuista vuoristaan ​​ja syvistä rotkoista kukkulan kyliin ja vanhoihin kirkoihin. Voit esimerkiksi vaeltaa Kykladien korkeimman huipun Mount Zasiin tai käydä 7. vuosisadan Panagia Drosiani -kirkossa. Ota aikaa shoppailla saaren putiikkeissa ja myös markkinoilla.

Päivä 4: Älä huolestu, ei ole aika lähteä Naxosista vielä. Vietä toinen päivä saarella tekemällä jotain seikkailunhaluista, kuten snorklausta tai purjelautailua yhdellä monista rannoista. Viimeistele päivä syömällä satamassa ja katselemalla auringonlaskua Portaran marmorikehyksen takana, joka on Apollon kuudennen vuosisadan temppelin keskeneräiset jäännökset.

Päivä 5: Sano hyvästit Naxosille ja purjehdi viereiselle naapurilleen Parosille, joka tunnetaan selkeistä valtameren vesistä ja perinteisistä kylistä. Aloita tutustumalla Parikian satamaan, jolla on käämityskatuja ja kalkittu kuutioarkkitehtuuri. Täältä löydät myös Panagia Ekatontapiliani, tai ”100 oven ovella kirkko”, joka juontaa juurensa Four. vuosisadan. Tutustu sitten Perhosten laaksoon, luonnonpuistoon, johon tuhansia perhosia kerää kesällä.

<img class="size-full wp-image-19781" src="https://travelnoteschina.com/wp-content/uploads/2019/08/1565107816_589_kuinka-viettaa-7-paivaa-island-hoppingia-kreikassa.jpg" alt=" Kuinka viettää 7 päivän saarenhyppäämistä Kreikassa "leveys =" 1920 "korkeus =" 1196 "data-jpibfi-post-excerpt =" "data-jpibfi-post-url =" https: //www.bemytravelmuse .com / purjehdus-kreikkalaiset saaret / "data-jpibfi-post-title =" Kuinka viettää 7 päivää Island-Hoppingia Kreikassa "data-jpibfi-src =" https://s27922.pcdn.co/wp-content /uploads/2019/07/lane-3773172_1920.jpg.optimum.jpg"/> Kadujen vietellä yhdessä Paroksen perinteisissä kylissä

6. päivä: Toisena päivänä Parosilla, suunnaa ylös Lefkosin kylään, joka ei saa paljon matkailua. Pysäytä leipomolle ja ihaile sinisiä ja valkoisia rakennuksia, jotka muodostavat aitoja Kreikan saarekulttuureja. Vietä iltapäivä yhdelle Paroksen upeille rannoille, joista monet ovat täynnä aurinkotuoleja ja ravintoloita. tai baareja.

Vaihtoehtoisesti ohita Paros ja suunnata Santoriniin. Vaikka Santorini onkin Kykladien suosituin, sillä ei ole satamaa, jossa purjealukset voivat satamaan. Saarelle on kuitenkin veneensiirtoja hylättäviä. Jos haluat todella purjehtia ja viettää aikaa veneellä, suosittelen risteilyn lopettamista ja suuntaa sitten muutaman päivän Santoriniin, kun olet valmis.

Päivä 7: Päästäksesi Kykladien matkalle purjehti takaisin Mykonosiin, josta voit lentää kotiin.

Jooniansaaret: Lefkada-Paxos-Korfu

 kreikkalainen purjehdus ionialainen lefkada Lefkadan kuuluisin näkymä

Jooniansaaret sijaitsevat Joonianmerellä, aivan Kreikan länsirannikon vieressä. 6 suurta saarta ja 6 pientä saarta muodostavat ketjun 12 ionialaista, joiden vesialueet ovat Välimeren syvimmät. Monet saarista kuuluivat kerran Kreikan mantereelle, mutta upposivat valtamereen sarjan maanjäristysten seurauksena Joonianmeren syystä. Saaret kokevat voimakkaita tuulen virtauksia, mikä tekee niistä kansainvälisesti arvostettuja purjelautailukohteita.

Joonialaiset ylpeillä hyvin erilaisella tyylillä kuin kykladit. Itse asiassa niiden terävästi rakennetut rakennukset oranssin ja keltaisen sävyissä tekevät niistä näyttämään enemmän Italian Amalfin rannikolta kuin muiden Kreikan saarien perinteisiltä sinivalkoisilta kukkulan kylältä.

<img class="wp-image-19783 size-full" src="https://travelnoteschina.com/wp-content/uploads/2019/08/1565107816_280_kuinka-viettaa-7-paivaa-island-hoppingia-kreikassa.jpg" alt=" Kuinka viettää 7 päivää Island-Hopping Kreikassa "leveys = "1920" korkeus = "1280" data-jpibfi-post-excerpt = "" data-jpibfi-post-url = "https://www.bemytravelmuse.com/sailing-greek-islands/" data-jpibfi-post- title = "Kuinka viettää 7 päivän saarenhyppyä Kreikassa" data-jpibfi-src = "https://travelnoteschina.com/wp-content/uploads/2019/08/1565107816_280_kuinka-viettaa-7-paivaa-island-hoppingia-kreikassa.jpg "/> Jooniansaari Korfu, jolla on täysin erilainen arkkitehtoninen tyyli kuin kykladilla

Aloitaksesi Joonian saaren hyppäämisen, lentää Prevezan Aktionin kansalliselle lentokentälle Länsi-Kreikassa. (Tämä lentokenttä yhdistää Israelin ja suurimman Euroopan kaupungit.) Ensimmäinen määränpääsi, Lefkadan saari, on vain lyhyen ajomatkan päässä. (Lefkada, jota kutsutaan myös Lefkaksi, on niin lähellä manteretta, että siellä on tieyhteys yhdistä kaksi.)

Päivä 1: Vietä Joonian matkan ensimmäinen päivä Lefkadaan tutustumiseen. Aloita laskeutumalla melkein 350 askeleen päässä kohoavalta merenrantabluffilta Porto Katsikille, valkoiselle pikkukivirannalle kaukana alapuolella olevista kirkkaansinisistä vesistä. Tai voit suunnata Mykros Gialosin rannalle ja vuokrata kanootin tutkimaan turkoosi lahti. Nämä ovat useless kaksi Lefkadan monista rannoista, joten sinulla on paljon mahdollisuuksia nauttia auringosta ja merestä. Jotkut rannat ovat kuitenkin vakavasti, joten muista käyttää varvastossuja. Majoittuminen Alluressa, hauska ja moderni boutique-hotelli.

 kreikkalainen purjehdus ionians lefkada Tai tutustu Milosin rantaan, joka on yksi turistisimmistä vaihtoehdoista.

Päivä 2: Toinen päivä Lefkadalla antaa sinulle enemmän aikaa seikkailunhaluiseen. Kokeile purjelautailua Vassilikin lomakeskuksessa! (Mutta mene aikaisemmin päivällä, jos et ole koskaan ollut surffausta aikaisemmin, koska tuulet vahvistuvat päivällä jatkuessa.) Jos haluat pysyä maalla, siellä on runsaasti mahdollisuuksia maastopyörällä saaren ympäri, koska suuri osa Lefkadasta on kivinen ja vuoristoinen. Seuraa jotain rauhallisempaa seuraamalla kaunista vaellusta Nydrin kaupungista sitrushedelmien ja oliivipuiden kautta Nydrin vesiputouksiin.

Päivä 3: Matka kolmantena päivänä purjehdi Paxoksen pienelle saarelle, joka on hiukan luoteeseen Lefkadasta. Jos suunnittelet vastaavasti, voit osallistua joka kesä järjestettävälle Paxos-musiikkifestivaalille, jossa näet tulevia kansainvälisiä ja kreikkalaisia ​​muusikoita jazz-, klassisen ja kansan genreissä. Mutta loppuvuodesta, Paxosilla on vielä paljon nautintoa. Saari on täydellinen koko jalkakäyttöön tutkittavaksi, koska on tarpeeksi nähdäksesi, että et kyllästy, mutta ei niin suuri, että kadotat. Runsaasti merkkejä ja opastuksia vie vierailijoita myös retkeille saaren ympäri. Muista nähdä upea monivärinen sininen vesi Kipiadin rannalla.

Paxoksen siniset luolat

Päivä 4: Aloita toinen päivä Paxoksella käymällä Tripitos Archissa, romahtuneen meriluolan jäännöksissä tai sinisissä luoloissa, onttokalkkikiveässä sijaitsevissa meriluovissa saaren lännessä. rannikko. (Huomaa kuitenkin, että sinisiin luoliin pääsee vain veneellä.) Kun olet nälkäinen, käy läpi kymmenien kahviloiden läpi Gaiosin kalastussatamassa. Nauti lopuksi auringosta Mongonissi-rannalla, joka on saaren ainoa hiekkaranta, eikä kiviä tai soraa.

5. päivä: Tule viidentenä päivänä, jätä Paxos purjehtimaan pohjoiseen Korfuun, Joonian toiseksi suurimpaan saareen. Korfu on ainutlaatuinen, koska se oli venetsialaisten, ranskalaisten ja brittiläisten hallussa ennen kuin siitä tuli osa Kreikkaa 1800-luvulla. Siksi sen arkkitehtuuri ja monumentit heijastavat sen monimutkaista menneisyyttä. Aloita tutkimalla vanhaa kaupunkia, jonka avulla kävijät voivat nähdä saaren raskaan venetsialaisen vaikutuksen. Katso 1500-luvun renessanssikirkko St. Spyridon tai 13. vuosisadan Paleokastritsa-luostari, jonne sinut voi viedä kiertueelle yksi kahdeksasta siellä asuvasta munkkista.

<img class="size-full wp-image-19784" src="https://travelnoteschina.com/wp-content/uploads/2019/08/1565107816_191_kuinka-viettaa-7-paivaa-island-hoppingia-kreikassa.jpg" alt=" Kuinka viettää 7 päivän saarenhyppäämistä Kreikassa "leveys =" 1920 "korkeus =" 1440 "data-jpibfi-post-excerpt =" "data-jpibfi-post-url =" https: //www.bemytravelmuse .com / purjehdus-kreikkalaiset saaret / "data-jpibfi-post-title =" Kuinka viettää 7 päivää Island-Hoppingia Kreikassa "data-jpibfi-src =" https://s27922.pcdn.co/wp-content /uploads/2019/07/sea-418742_1920.jpg.optimum.jpg"/>Corfu, jota ympäröivät kirkkaan siniset vedet

Päivä 6: Vietä toinen päivä Korfulla snorklaamalla kirkkaissa vesissä Paleokastritsa-rannalla tai uimalla kiven läpi tunneli Canal d'Amourin rannalla. (Huomaa ranskalainen nimi!) Viimeisen vähän historiaa varten käy 13. vuosisadan Angelokastron linnassa, joka oli Korfun kallionpääkaupunki useiden satojen vuosien ajan 1800-luvulle asti.

Päivä 7: Viimeisenä päivänä purjehtia takaisin Lefkadaan ja palaa Aktionin lentokentälle suorittaaksesi hyppymatkansa.

Saronicinlahti: Ermioni – Hydra – Poros

 Kreikan saarien purjehdus kaunis Ermioni

Toisin kuin muut luettelon vaihtoehdot, Saronicinlahdella on kirkas vesi ja värikkäät rakennukset, joissa yhdistyvät joidenkin kahden muun reitin viehättävät elementit, mutta ilman yhtä paljon vierailijoita. Saronicsin etuna kykladien kanssa on mahdollisuus pysyä lähempänä Ateenaa, mikäli ryhmäsi jäsenten on poistuttava eri aikoina, ja saada lyhyemmät pysähdykset kuin ionialaisilla, jotka ovat valtavia saaria, jotka voivat olla melko kaukana toisistaan.

Päivä 1: Poistu Piraeuksesta iltapäivällä ja kulje niin paljon kuin tuulet sallivat. Se saattaa tarkoittaa pysähtymistä niin lähelle Aeginaa kuin tietä ensimmäiseen yöpysäkkiimme, Methana. Aikaisemmin suosittu kaupunki, jolla on bougie-turisteja, tämä paikka on sittemmin menettänyt suurimman osan turististaan ​​ja tullut jonkin verran kummituskaupungiksi. Tämä tarkoittaa, että tämä on matkan hiljaisin pysäkki. Siellä on myös kuumia lähteitä, jotka kannattaa tutustua.

Päivä 2: Ensimmäinen suuri pysähdyspaikkamme oli Ermioni, joka on edelleen mantereella ja tarjoaa yhdistelmän kauniista kirkkaasta vedestä ja polusta mäntypuiden kanssa kulkeaksesi. Rakastin tätä viehättävää kaupunkia herkullisella ruoalla ja kauniilla uinnilla.

 purjehtivat kreikkalaisia ​​saaria hydra Hydra yöllä

Päivä three: Tee aika varhain päivällä Hydran saarelle, joka on kuuluisa viehättävästä, C-muotoisesta satamasta ja kauniista kirkkaasta vedestä. Lounge kalliolla veden yläpuolella ja hypätä sisään, viettää aikaa monien kissojen kanssa, jotka tekevät saaren kotoaan, ja suunnata linnoituksen jälkeen pimeyden jälkeen valokuviin.

 purjehtivat kreikkalaisia ​​saaria Poros Rakastava Poros

Päivät Four-5: Seuraavaksi kulje tiesi Porosiin, joka on täydellinen pysähdyspaikka viettääksesi pari päivää. Jos sinulla on kansainvälinen lisenssi, vuokraa mönkijöitä ja tutustu saaren korkeimpaan kohtaan ja sen moniin rantoihin. Voit vaihtoehtoisesti ottaa 6 euron ohjaamon Venäjän lahdelle maailman parhaimmista souvlakista – vakavasti. Sieltä voit palata takaisin jalan kautta Love Bayn satamaan. Varmista, että tutustu kaupungin läpi kulkeviin käytäviin valkoisia, mukulakiviportaita ja kauniita kukkia varten.

Päivä 6: Tee paluu kohti Ateenaa ja pysähdy yöksi Agistriin. Jos joku tarvitsee suunnata ulos aikaisin, sieltä on lautta takaisin Piraeukseen, joka kulkee melkein joka tunti.

 Mahtava reittisuunnitelma, joka auttaa sinua suunnittelemaan upeimman 7 päivän saaristohyppymatkan Kreikassa Kykladien, Ionian ja Saronicinlahden alueelle varmistaakseen, että nautit Kreikan saarista täysimääräisesti. #Kreeikka Kiinnitä minut!

Päivä 7: Valmistautu Pireukseen ja kulje takaisin Ateenan suuntaan lentääkseen kotiin.

Vaikka minulla ei ollut mahdollisuutta tehdä kykladeja tai enemmän kuin ioniläisten Lefkada, tiedän jo, että haluan palata takaisin tutkimaan joitain alueen rakastetuimmista ja vähemmän tunnetuista saarista. Kreikasta tuli helposti yksi suosikkimaistani Euroopassa avoimen kulttuurin, todella herkullisen ruoan, joka oli niin halpa ja raikas, sekä vauvan sinisen ja kristallinkirkkaan veden ansiosta.

! Funktio (f, b, e, v, n, t, s)
  Jos (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
  n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit);
  if (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! zero; n.version = '2,0 ';
  n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
  t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0];
  s.parentNode.insertBefore (t, s) (ikkuna, asiakirja, 'skripti ',
   'Https: //connect.fb.internet/en_US/fbevents.js ');
  fbq ( 'init ', '553786848103720 ');
  fbq ( 'monitor ', 'PageView ');

! Funktio (f, b, e, v, n, t, s) if (f.fbq) tuotto; n = f.fbq = funktio () n.callMethod?
n.callMethod.apply (n, argumentit): n.queue.push (argumentit), jos (! f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n; n.loaded =! zero; n.version = '2.0'; n.queue = []; t = b.createElement (e); t.async =! 0;
t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e) [0]; s.parentNode.insertBefore (t, t) (ikkuna,
asiakirja, 'käsikirjoitus', 'https: //connect.facebook.internet/en_US/fbevents.js');