Latest

Älä aloita viikkoa ilman takaisin yliopistohoroskooppia

Älä aloita viikkoa ilman takaisin yliopistohoroskooppia

Olitpa täysin pakkomielle astrologiasta tai olet useless utelias planeettojen voimasta ja horoskooppimerkistäsi, se ei haittaa tarkistaa nykyisiä astrologisia tapahtumia vähän ~ käsityksestä ~ elämääsi. Tässä on mitä viikolla on varastossa merkillesi – saatat löytää arvokasta tietoa kaikesta aloittaessasi päivittäistä jauhaa tai lyömällä rohkeimpia tavoitteitasi (@Virgo, seuraavien viikkojen aikana sinusta tuntuu kuningatar!) hyödyntämään suhdettasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lue, mitä odotat tällä viikolla, ja jos tiedät nousevan merkki / nousevan, sinun kannattaa ottaa myös se.

Oinas

Voi tuntua, että on vihdoin aika ottaa harppaus usko suureen projektiin, jota olet mietitty maanantaina, kun kyltissäsi oleva kuu muodostaa harmonisen kulman Jupiterin kanssa seikkailualueellasi. Näkemällä se mahdollisuutena hioa uusia taitoja voi tehdä kokemuksesta entistä enemmän silmiä avaavan ja palkitsevan. Sitten, tiistaina, kuu on positiivisessa kulmassa Venuksen kanssa romantiikkavyöhykkeelläsi, jolloin on suloinen hetki suunnitella hassu päivämääräyö illallisella tai nauttia improvisoidusta illasta tyttöjen kanssa. On myös mahdollista, että voit hemmotella itseäsi nauttimalla suosikki kauneushoitosi tai viettämällä aikaa jonkinlaiseen ilmaisuun. Tämä voi auttaa sinua selvittämään kaiken sellaisen tunneherkkyyden, joka voi tulla mukana myös tämän kauttakulun yhteydessä.

Härkä

Älä ihmettele, jos tunnet olosi erityisen flirttaileva ja leikkisä keskiviikosta 14. syyskuuta, Venuksen liikkeen ansiosta. romanssi-vyöhykkeesi kautta 14. syyskuuta asti. Saatat olla halu laittaa työtä takapolttimeen useammin, jotta voit ilmaista itseäsi taiteen kautta tai viettää laatuaikaa parhaiden ystävien, SO tai murskauksen kanssa. Luotta intuitioon ja yritä löytää tasapaino pakollisten ja haluttavien välillä. Samana päivänä kuu kohtaa merkkiisi Uranuksen kanssa ja inspiroi sinua luomaan merkittäviä muutoksia elämääsi. Vaikka olisitkin vain vaihtanut kuntosalirutiinisi hetkeksi tai harkitset pelisuunnitelmasi uudelleen akatemiaalisten tavoitteiden saavuttamiseksi tällä lukukaudella, itsellesi luvan antaminen liikkua toiseen suuntaan voi olla supervoimaistava.

Kaksoset

Vaikka yleensä harhailetkin gazillion erilaisia ​​sosiaalisia sitoumuksia milloin tahansa, saatat inspiroida ottamaan aikataulun alaspäin loven perjantaista 23. syyskuuta, kun aurinko liikkuu kotialueesi läpi. Haluat ehkä asettaa etusijalle rakkaiden ja ystävien kanssa pidettävän ajan, viettää yötä ja sijoittaa viikonloppuna kaiken vapaa-ajansi töihin, jotka koskevat asuntolan huoneesi tai asunnosi ympärillä olevia projekteja. Nämä toiminnot voivat tuntea olevansa emotionaalisesti todella tyydyttävä. Mutta myös perjantaina, kyltissäsi oleva kuu ruiskuttaa kotialueesi Marsia vastaan, aloittaen mahdollisen konfliktin huonekaverin, ystävän tai perheenjäsenen kanssa. Sen sijaan, että pidät tunteitasi, sinun on parasta käsitellä tilanne suoraan.

syöpä

Saat vihreän valon välittääksesi rohkean luovan idean professorillesi tai pomollesi tiistaina, kun ura-alueen kuu muodostaa harmonisointikulman Venuksen kanssa raha-alueellasi. Kaikilla on helppo nähdä, kuinka paljon uskot itseesi ja kykyihisi ja kuinka intohimoisesti olet tekemässä tämän ehdotuksen. Sinulla on täysin tämä. Ja perjantaista 23. syyskuuta aurinko liikkuu viestintäalueesi läpi infusoimalla sosiaalisen kalenterisi entistä enemmän aikaa ystävien kanssa, älyllisesti stimuloivia aivoriihiä luokkatovereiden kanssa sekä mahdollisuuksia oppia ja antaa takaisin. Mitä enemmän voit tehdä polttaaksesi ja tyydyttääksesi uteliaisuutesi, sitä iloisempi olet.

Leo

Olitpa haluamasi poimia uusia tulolähteitä tai tehdä näytelmä entistä enemmän rahaa nykyisestä Hässäkkää, voit odottaa auringon kulkevan raha-alueesi läpi perjantaista 23. syyskuuta. Läpikulku voi nostaa vaistojasi osoittamaan mahtavia rahaa tekeviä liikkeitä ja tehdä sinusta magneetin taloudellisille mahdollisuuksille. Ja keskiviikkona merkissäsi oleva elohopea muodostaa positiivisen kulman Jupiteriin romantiikkavyöhykkeelläsi, mikä häiritsee halua tehdä suuria, jännittäviä, luovia suunnitelmia nykyisen kumppanisi tai potentiaalisen kanssa. Voit harkita Labor Day -viikonlopun pakopaikkaa tai työskennellä kunnianhimoisen projektin parissa, joka vie sinut lähemmäksi uratavoitteen saavuttamista. Joka tapauksessa, leikkisä vuorovaikutus ja luova yhteistyö tuntevat sinut energiaan nyt. olet halunnut kertoa siitä, miltä sinusta tuntuu joku erityinen tai suunnitella kylpyläpäivää BFF: lläsi, tämä kauttakulku antaa sinulle mahdollisuuden nauttia kaikesta sydämellisestä ja miellyttävästä. Ansaitset sen! Ja lauantaina saatat olla erityisen janoinen seksuaalisen ja romanttisen suhteen ansiosta, että Venus ja Mars ovat parinneet merkkiisi. Suorittaminen toiveidesi suhteen on nopeutta tyydytykseen.

Vaaka

Saatat innostaa tekemään rohkeita muutoksia tapaan, jolla käsittelette draamaa lähimmissä ystävyyssuhteissa tai parisuhteissa keskiviikkona, kun kuu ja Uranus-pari jopa läheisyyttäsi alueella. Samanaikaisesti rakastetun henkilön käyttäytyminen voi saada sinut peittämään. Riippumatta siitä, kuinka päätät reagoida, on itsellesi totta olla erityisen tärkeä juuri nyt. Ja perjantaista 23. syyskuuta aurinko liikkuu henkisyysvyöhykkeesi läpi kääntäen keskittymäsi enemmän sisäänpäin kuin tavallisesti. Ajan myöntäminen itsereflektioille, kuten päiväkirjalle tai meditoinnille, voi auttaa sinua tuntemaan olosi keskittyneemmäksi ja valmistautumaan ottamaan vastaan ​​kaikki asiat, jotka sydämesi asettaa suorittamaan tämän kouluvuoden.

Skorpioni

Jos olet halunnut naulata yksityiskohtia, kuten harjoitteluasi tai lukujärjestyksen suunnitelmaa lukukaudeksi, harkitse muutosta tiistaina. Silloin päivittäisen rutiinin vyöhykkeen kuu harmonisoituu uran vyöhykkeen Venuksen kanssa, ja tunnelma on oikea, kun haluat asettaa päiväsi ylös tavalla, joka tekee helpoksi saavuttaa suuret kuvatavoitteet. Sitten tunnet olosi sosiaalisemmaksi ja potkut yhteydenpitoon uusien ja vanhojen ystävien, luokkatovereiden ja työtovereiden kanssa perjantaista 23. syyskuuta, kun aurinko liikkuu verkkoalueesi läpi. Vaikka taipumus kiinnittyä hankkeisiin, joiden avulla voit työskennellä itse ja / tai johtaa vastuuta, saatat tuntea olevani nyt avoimempi ryhmämahdollisuuksille. Yhteistyö voi asettaa sinulle ja muille tunnustusta.

Jousimies

On vaikeaa välttää tunnustusta mielikuvituksellisimmalle työllesi keskiviikosta 14. syyskuuta, kun aurinko liikkuu ura-alueen läpi. Professorit ja korkea-asteen kouluttajat ovat sitoutuneet kiittämään luovuuttasi, ja samalla rohkaisevat sinua siirtymään ponnisteluillesi seuraavalle tasolle järjestämällä jonkinlainen suuri esitys tai lähettämällä työsi kilpailuun. Valmistaudu paremmin ottamaan aplodit ja huomionosoitukset. Myös keskiviikkona seikkailuvyöhykkeelläsi oleva elohopea harmonisoituu merkissäsi olevan Jupiterin kanssa, ja se herättää sinua tutkimaan mahdollisuuksia laajentaa näköaloja. Se, mitä opit ulkomailta suoritettavasta opiskeluohjelmasta tai vapaaehtoisjärjestöstä, voi olla kaikenlaista inspiroivaa ja motivoivaa.

Kauris

Maanantaina perhealueesi kuu harmonisoituu henkisyysvyöhykkeesi Jupiterin kanssa, inspiroimalla sinua priorisoimaan aikaa lähellä. kotiin tai läheisten kanssa. Jos et voi olla yhdessä henkilökohtaisesti, viettämällä tunti noin FaceTime-kiinniottoesteelle, voit tuntea olevansa erityisen tyydyttävä. Keskiviikosta 14. syyskuuta Venus liikkuu korkea-asteen oppimisalueenne läpi ja potkaisee potentiaalisi kynsikouluun ja työprojekteihin, kun valitset ihanteellisemmin sosiaalisen tai taiteellisen lähestymistavan. Sinun on myös enemmän halua laajentaa mieltäsi lukemalla kirjoja ja nähdä elokuvia vieraista kulttuureista ja kaukaisista paikoista. Kokemus voi inspiroida sinua suunnittelemaan seuraavaa matkaseikkailuasi.

Vesimies

Vaikka olet kuningatar pitämään sitä rentoutuneena ja saatat tosiasiassa mieluummin ystäviä, joilla on hyötykäyttöön tarkoitettuja skenaarioita tai ainakin kaatuminen ystävillesi, saatat haluta syvempi yhteys keskiviikosta 14. syyskuuta Venuksen liikkuessa läheisyysalueesi läpi. Yritä olla kieltäytymättä rasittamasta sydämestä ja jakaa mitä tarvitset. Saatat olla yllättävän yllättynyt siitä, kuinka paljon olet samalla sivulla kuin kumppanisi tai murskaat. Keskiviikkona teet parhaiten yhteistyötä läheisen ystävän tai luokkatoverin kanssa tärkeässä projektissa kiitos siitä, että kumppanuusvyöhykkeelläsi oleva elohopea Mercury muodostaa harmonisen kulman Jupiterin kanssa verkostoitumisalueellasi. Luonnollinen kykysi tuoda esiin toisen vahvuudet todistaa ryhmätyön tekevän unelmatyöhön.

Kalat

Keskiviikkona päivittäisen rutiinin vyöhykkeelläsi oleva elohopea harmonisoituu ura-alueesi Jupiterin kanssa tekemällä siitä ihanteellisen ajan seisomaan ja puhua miltä haluat aikataulun näyttävän tulevina viikkoina ja kuukausina. Jos kurssikuormasi tai työtehtäväsi voivat käyttää jotain säätämistä, voit tutkia ja puhua siitä nyt. Kun aurinko liikkuu kumppanuusvyöhykkeesi kautta perjantaista 23. syyskuuta, yksin sitoutuminen ja aktiviteetit ovat sinun jamusi. Tämä voi tarkoittaa uusien ravintoloiden ja museonäyttelyiden etsimistä kanssasi tai yhteistyötä ystäväsi tai luokkatoverisi kanssa kouluun tai työhön liittyvissä tehtävissä. Tunnet rakentavasi jotain erityistä – mukaan lukien siteesi.

(perform ()
    var fbds = document.createElement ('skripti');
    fbds.async = totta;
    fbds.src = '//join.facebook.internet/en_US/fbds.js';
    var s = doc.getElementsByTagName ('script') [0];
    s.parentNode.insertBefore (fbds, s);
    _fbq.loaded = true;
  
  _fbq.push ([‘addPixelId’, ‘839273169470113’]);
) ();
ikkuna._fbq = ikkuna._fbq || [];
window._fbq.push ([‘track’, ‘PixelInitialized’, ]);
(toiminto (d, s, id)
    var js, fjs = d.getElementsByTagName (s) [0];
    if (d.getElementById (id)) palaa;
    js = d.luotaElementti (t); js.id = id;
    js.src = 'https://connect.facebook.net/fi_FI/sdk.js#xfbml=1&version=v2.12';
    fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);
   (dokumentti, 'käsikirjoitus', 'facebook-jssdk'));